Tommelise


   

frit efter H.C.Andersens eventyr

Kan bestilles som:

En legeforestilling for de 1½-4årige eller de 3-8årige. Som en workshop på en formiddag eller et forløb på 2-5 gange. Læs mere nedenfor!

Lyt til sangene:

Tommelise, Svalen, Frøen, Billen.

Lyt til passager,

der inddrager publikum: Vi vinker, Vi er seje, Vi gør rent.

LYT TIL HELE "TOMMELISE" PÅ YOUTUBE!

For de 1½-4årige:

En stærkt forenklet udgave af eventyret om Tommelise. Om hendes ven svalen, der kan flyve. Om frøen, der kan hoppe. Tommelise leger og hopper med børnene, og den skrappe mus får dem alle til at gøre rent. Til sidst møder hun sin prins i blomsterlandet og får vinger.

For de 3-8årige:

Eventyret om den lille blomsterpige, der bringes fra sin trygge vugge ud i den store verden. Hun bliver "kidnappet" af frøerne og "moppet" af de store biller.
 

   

Men heldigvis er der også dyr, der vil hjælpe. Ikke mindst svalen, der flyver hende ned til blomsterlandet. Der møder hun sin blomsterprins og får vinger!

I begge udgaver er børn og voksne

aktive gennem sang og leg. Efter forestillingen kan børnene lege med dukker og rekvisitter.

Den levende musik

bliver spillet af Nils Adrian. Med sit unikke One Man Band laver han lyden af et helt orkester! Klik ind på YouTube for at se Nils Adrian spille.

Spil-opbygger

er Helle Bull Sarning. Hun støtter børnene og guider handlingen med sang, fortælling og ved at gå i spil som figur.

Legeforestilling, workshop eller forløb


Legeforestilling:

En forestilling med en fast handling og plads til leg. Varighed 40 min. for de 1½-4årige og 50 min. for de 3-8årige.

Workshop:

En formiddag, hvor vi skal lege med musik og sang. Vi tager udgangspunkt i Tommelise og de dyr, hun møder på sin vej. Vi bruger enkel scenografi og rekvisitter.

Forløb:

Som forløb kommer vi 2-5 gange, alt efter ønske. Vi leger os gradvis ind i en handling med børnene. De bliver fortrolige med strukturen. Deres deltagelse og initiativ vokser fra gang til gang. Forløbet slutter med legeforestilling for institutionen selv eller som del af et større arrangement.

Læs mere

om "Nils Adrian One Man Band" under "mere om Ratatas".Til startside