Teater, leg & musik


- for pædagoger, medhjælpere, dagplejere


Oplæg, workshops & kurser

tilrettelagt ud fra jeres ønsker og behov. Det kan være alt fra en inspirationsaften med præsentation af forskellige arbejds- metoder, til forløb over flere gange hvor metoderne indarbejdes.

Vi er praktisk orienteret.

Formen og de præsenterede principper afprøves med det samme på gulvet. Workshops og kurser kan også foregå indenfor institutionens åbningstid sammen med børnene.

Vores mål er

, at blive bedre til at lave drama i dialog med børnene. Vi arbejder med at følge det levende og impulsive. At gøre plads til legen og alligevel holde fast i historien.

Man kan have

børnegruppen i gang kollektivt og have børn i rolle som solofigurer. Man kan bruge rummet og dets muligheder dramatisk. Sang og musik, rytme og lyd kan være en måde at fortælle og strukturere på.
             

   


Rent konkret kan vi tage afsæt i:


"Leg med historien":

Hvordan man kan lave teater på stedet! Vi bruger hatte, rekvisitter, en given historie, et eventyr eller en pixi-bog som udgangspunkt.

"Leg med sangen":

Hvordan man bruger de kendte sange som dramatisk ramme. Vi leger, går på opdagelse og digter videre på sange børnene selv vælger. Jo mindre børnene er, jo større glæde og støtte har de i at have sangen som struktur for aktiviteten.

"Den levende fortælling":

Hvordan man kan skabe historier og eventyr på stående fod. Vi arbejder med det at fortælle og opbygge en historie. Vi henter inspiration i det nære og gør det til et eventyr! Vi inddrager legeting, tegninger og begivenheder, der gir os lyst til at spinde en historie.Til startside